Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

ΓΛΥΚΟΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Έπειτα από δύο χρόνια που τα Τρίκαλα είχαν «καλομάθει» με έναν υπουργό και έναν υφυπουργό στην Κυβέρνηση, βρέθηκαν και πάλι «στ’ Άγραφα». Αφού ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θεώρησε, τουλάχιστον σ’ αυτή τη φάση, πως «χωρούσε» στην κυβέρνηση του κάποιος από τους Τρικαλινούς Βουλευτές.
Ακόμη και οι ελπίδες που είχαν δημιουργηθεί προεκλογικά για υπουργοποίηση του Ηλία Μόσιαλου διαψεύσθηκαν.
Βέβαια τα Τρίκαλα έχουν έναν ισχυρό φίλο στην κυβέρνηση, τον κ. Γιάννη Ραγκούση, προσωπικό φίλο του γραμματέα της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ κ. Αχιλλέα Μανούρα. Έχουν επίσης τρεις εμπειρότατους Βουλευτές, τον κ. Χάϊδο, τον κ. Μαγκούφη και την κ. Μερεντίτη οι οποίοι πιστεύουμε πως θα «σηκώσουν τα μανίκια και θα ιδρώσουν» για το καλό του νομού. Έχουν επίσης, τα Τρίκαλα, την δέσμευση του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου πως η Περιφερειακή Ελλάδα δεν θα ξεχασθεί, άσχετα από το πόσους υπουργούς ή υφυπουργούς έχει, αφού εκείνο που θα μετρήσει περισσότερο είναι το πρόγραμμα του κινήματος και όχι τα πρόσωπα.
Μια νέα εποχή λοιπόν ξεκινά για τα Τρίκαλα, την Θεσσαλία και την Έλλάδα. Ελπίζουμε όλοι πως θα είναι και ενδιαφέρουσα και καλύτερη για όλους.