Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

65 οι υποψήφιοι βουλευτές στο Νομό Τρικάλων

Συνολικά 17 κόμματα θα λάβουν μέρος στις αρχαιρεσίες των βουλευτικών εκλογών της 4ης Οκτωβρίου στο νομό Τρικάλων. Αυτό προκύπτει από την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων βουλευτών που έγινε χθες το μεσημέρι στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Τρικάλων.


Ο αριθμός των υποψήφιων βουλευτών ανέρχεται σε 65, ενώ πλήρες ψηφοδέλτια με 7 υποψήφιος κατέθεσαν έξι κομματικοί συνδυασμοί (Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ).
Αναλυτικά οι υποψήφιοι τρικαλινοί βουλευτές είναι οι εξής:

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ
Καλύβας Κωνσταντίνος του Χρήστου, Λέγκας Νικόλαος του Σωτηρίου, Νικολάου Λαμπρινή του Βασιλείου, Παπακώστα –Παλιούρα Αικατερίνη του Δημητρίου, Σκρέκας Θεόδωρος του Κωνσταντίνου, Τσαντίλας Απόστολος του Κωσνταντίνου, Χατζηγάκης Σωτήριος του Μιχαήλ.
ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Γάλλου –Δαλκαφούκη Χρυσάνθη του Αθανασίου, Κασσοπούλου Λώρεν του Νικολάου, Μαγκούφης Χρήστος του Ευθυμίου, Μερεντίτη Αθανασία (Σούλα) του Θωμά, Σπαθής Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Τσιάκαλος Γεώργιος του Στεφάνου, Χάιδος Χρήστος του Ιωάννη.
Κ.Κ.Ε.
Αρμάγος Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Κανταρτζής Αχιλλέας του Κλεομένη, Κοτούμπας Κωνσταντίνος του Δημητρίου, Λάζος Αθανάσιος του Κωνσταντίνου, Μπακάση Βασιλική (Βάσω) του Ηλία, Παπαγιαννοπούλου Στεργιανή (Αννυ) του Χρήστου, Τάσιος Βάιος του Κωνσταντίνου.
Λ.Α.Ο.Σ.
Κουτηλέκου Αγγελική του Ιωάννη, Μακρυγιάννης Χρήστος του Αθανασίου, Οικονόμου Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Παπαγεωργίου Ιωάννης του Αποστόλου, Πατέρας Κωνσταντίνος του Ιωάννη, Σβάνα Κωνσταντινιά του Δημητρίου, Σόκαλη Δέσποινα του Ανδρέα.
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Γάτσιου Βασιλική του Ευθυμίου, Ζαχαρόπουλος Αθανάσιος του Αθανασίου, Μουργελάς Χαράλαμπος του Νικολάου, Σίμος Ιωάννης του Χαράλαμπου, Χονδρός Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Χριστόπουλος Ιωάννης του Αποστόλου, Τσιούνης Χρήστος του Γεωργίου.
ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥΑ.
Γκούμα Βάια του Βασιλείου, Τάχου Ευαγγελία του Δημητρίου, Τσάλας Δημήτριος του Κωνσταντίνου, Φισκατόρη Ειρήνη του Δημητρίου, Μπαρούτας Γεώργιος του Κωνσταντίνου, Παπαδάκης Γεώργιος του Αθανασίου, Ρίζος Μιχάλης του Δημητρίου.
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ
Καντζούρα Μαρία του Σωτηρίου, Λιάπης Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Μπαλατσούκας Κωνσταντίνος του Νικολάου, Παπαευθυμίου Χρήστος του Δημητρίου, Στεφανής Δημήτριος του Βασιλείου.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ
Βελβέ Δανάη του Ζαν Μαρί, Παπαπολυμέρου Στέφανος του Ευθυμίου, Τσιώλης Δημήτριος του Βαϊου, Μπελμέζης Γρηγόριος του Κωνσταντίνου, Παπαγεωργίου Χρήστος του Γεωργίου.
Κ.Κ.Ε (μ-λ)
Μπαλάφας Γρηγόριος του Νικολάου, Μπεζουργιάννη Βάγια του Γεωργίου, Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Αποστόλου, Σαπουνά Ευαγγελία του Ιωάννη.
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
Ζαφράκας Απόστολος του Μενέλαου, Μαβίδου Ελενα του Γεωργίου.
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ
Κουτσοπούλου Χρυσούλα του Δημητρίου.
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΕΚ-ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ
Αγγελης Ιωάννης του Γεωργίου
Μ-Λ ΚΚΕ
Σακκά Αρετή του Δημητρίου
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ"
Σαραγκας Κωνσταντίνος του Ιωάννη.
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΒΕΡΓΉ
Στουραϊτης Αντώνιος του Ελευθερίου
ΟΑΚΚΕ-Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ
Βάσκος Σωτήριος του Αθανασίου
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
Καλογεράτος –Χελουάνι Σπυρίδων του Μωχάμεντ –Αιμάν Χελουάνι


(ΠΗΓΗ: Εφημερίδα "Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ")