Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

ΣΤΟ ΜΑΥΡΕΛΙ ΤΑ ΤΡΟΠΑΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΗΛΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΒΛΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΧΑΣΙΑ

Στην πλατεία του πανέμορφου, όλες τις εποχές, Κονισκού έγινε ο τελικός στο τάβλι, στην ταβέρνα της κ. Ντίνας Χαϊντούτη


Με ικανοποιητική συμμετοχή ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 13 Αυγούστου ο 6ος διαγωνισμός τάβλι και δηλωτής, που διοργάνωσε η Δημοτική επιχείρηση κοινωνικής Ανάπτυξης του Δήμου Τυμφαίων.
Ο τελικός στη δηλωτή έγινε στο Μαυρέλι. Νικητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Βράκας που κέρδισε στον τελικό τον Γεώργιο Γκουγκουστάμο.
Το έπαθλο για τον νικητή ήταν μία ψηφιακή κάμερα και για τον ηττημένο μία T.V.
Στον μικρό τελικό αγωνίσθηκαν ο Αθανάσιος Κίτσιος και ο Στέργιος Παππάς. Νίκησε ο πρώτος και πήρε ως έπαθλο ένα ασύρματο τηλέφωνο ενώ στον ηττημένο δόθηκε μια τράπουλα για να… προπονείται για τον επόμενο διαγωνισμό του χρόνου το καλοκαίρι! Ο οποίος θα γίνει (ο τελικός) και πάλι στο Μαυρέλι αφού ο νικητής κατάγεται και φέτος από το Μαυρέλι.
Την απονομή των επάθλων έκανε ο δήμαρχος Τυμφαίων Αναστάσιος Κουφοχρήστος.

Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΤΑΒΛΙ
Ο τελικός στο τάβλι έγινε στον Κονισκό, την έδρα του Δήμου. Στον τελικό έφθασαν ο Δημήτρης Καρύγιαννης από το Μαυρέλι και ο υπεύθυνος του «dialogosnews» Δημήτρης Κρούπης. Την νίκη πήρε ο Καρύγιαννης και έτσι το τελικός του τάβλι την επόμενη χρονιά θα γίνει και αυτός στο Μαυρέλι.
Στον μικρό τελικό έπαιξαν ο Αθανάσιος Καφφές με τον Χρήστο Θεοχάρη με νικητή τον πρώτο. Στους τρεις πρώτους δόθηκαν έπαθλα ανάλογα με την δηλωτή και στον τέταρτο ένα τάβλι. Την απονομή έκανε ο Δ.Σ. και αντιπρόεδρος του Π.Ο. του Δήμου Τυμφαίων Στέφανος Κουτσονικόλας.
ΣΗΜ: Φωτό από τον τελικό της δηλωτής θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες ημέρες.












Ο Δημήτρης Κρούπης, ο Δημήτρης Καρύγιαννης (νικητής του τελικού στο τάβλι) και ο Στέφανος Κουτσονικόλας που έκανε την απονομή των επάθλων.




Νέοι του Κονισκού (που βρίσκονται για διακοπές στο χωριό) ποζάρουν στο φακό του «dialogosNews»