Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Έξι και ένας υποψήφιοι για το ΠΑΣΟΚ Τρικάλων




Μέχρι αύριο μπορούν να καταθέσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, όσοι Τρικαλινοί-ες το επιθυμούν. Με την αποστολή του βιογραφικού τους σημειώματος, ηλεκτρονικά κατευθείαν στην Αθήνα, στην ειδική εκλογική επιτροπή και με ταυτόχρονη κοινοποίηση του στην Ν.Ε. Τρικάλων. Την Κυριακή το απόγευμα θα συνεδριάσει η Ν.Ε. και θα κάνει και την δική της πρόταση προς τα κεντρικά.

Την Τετάρτη θα συνεδριάσει το Εθνικό Συμβούλιο και Τετάρτη ή Πέμπτη αναμένεται η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων σε όλη τη χώρα. Όπως όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνο μία εκκρεμότητα και αφορά το τι θα αποφασίσει ο δήμαρχος Παραληθαίων Δημήτρης Οικονόμου, ο οποίος φαίνεται πως προβληματίζεται εάν θα αποδεχθεί να είναι υποψήφιος, λόγω της μικρής προεκλογικής περιόδου η οποία του στερεί τη δυνατότητα να επικοινωνήσει την υποψηφιότητα του στους Τρικαλινούς πολίτες, στο βαθμό που θα ήθελε.

Αυτός ο λόγος, η μικρής χρονικής διάρκειας προεκλογική περίοδος δηλαδή, είναι και η αιτία που έκλεισε υποχρεωτικά και τις όποιες σκέψεις της Ιπποκράτους για προσπάθεια μεγαλύτερης ανανέωσης του ψηφοδελτίου πέρα των δύο θέσεων που έμειναν κενές λόγω αποχώρησης του Κώστα Νταϊλιάνα και της Χρύσας Ντιντή.

Οι έξι λοιπόν που φέρονται ως σίγουροι είναι οι νυν βουλευτές Χρήστος Χάϊδος και Σούλα Μερεντίτη, οι υποψήφιοι και στις προηγούμενες εκλογές Χρήστος Μαγκούφης, Λώρεν Κασσοπούλου και Γιώργος Σπαθής και το «νέο αίμα» Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη. Σε όσους ενδιαφέρονται «ζεστά» για συμμετοχή είναι και ο δάσκαλος από την Καλαμπάκα Γιώργος Τσάκαλος.

Πάντως όπως είναι διαμορφωμένα τα πράγματα δεν αναμένεται η κατάθεση και πολλών νέων βιογραφικών…


Η ισχυρή τριάδα της Ν.Δ. "κόβει τα φτερά" στους "νέους"!



Η ύπαρξη δύο εν ενεργεία υπουργών, του Σωτήρη Χατζηγάκη και του Νίκου Λέγκα και ενός πρώην Βουλευτή με ισχυρό έρεισμα στην τοπική Ν.Δ., του Θόδωρου Σκρέκα, στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. καθώς και οι δυσοίωνες προβλέψεις για το τελικό αποτέλεσμα, δεν κάνουν και τόσο…ελκυστικές τις υπόλοιπες τέσσερις θέσεις.

Βέβαια η μία φαίνεται πως έκλεισε από τον Κώστα Καλύβα και από εκεί και πέρα…χάος, αφού ούτε και η Κατερίνα Παπακώστα, που είχε ελπιδοφόρες επιδόσεις στις δύο πρώτες της εμφανίσεις, φαίνεται πως έχει διάθεση να ξαναδοκιμάσει τις δυνάμεις της.

Τα ονόματα που ακούγονται πολλά αλλά η λήψη της απόφασης για κάθοδο, ειδικά σε όσους θέλουν να ασχοληθούν μακροπρόθεσμα με την πολιτική σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, είναι ιδιαίτερα δύσκολη αφού δεν θα έχουν παραπάνω από 25 ημέρες στη διάθεση τους για προεκλογικό αγώνα.



Οι Λαμπρογιωργαίοι ανταμώνουν στην «ΔΡΙΣΤΕΛΑ» Παλαιοκαρυάς


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Την προσεχή Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, οι απανταχού ΛΑΜΠΡΟΓΙΩΡΓΑΙΟΙ ανταμώνουν στην ταβέρνα «ΔΡΙΣΤΕΛΑ», δίπλα στον παραδοσιακό Νερόμυλο της Παλαιοκαρυάς. Καλούνται λοιπόν όλοι να δώσουν το «παρών» για να ξανανταμώσουν ή να γνωριστούν μεταξύ τους.


ΣΗΜ.: Από τις 11 π.μ. θα σερβίρετε γίδα με μανέστρα.