Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Δίχασε το Ν.Σ. το θέμα της χορηγίας της Cosmote

Δεν «έκλεισε» το θέμα της χορηγίας της cosmote, ούτε και μετά τη συνεδρίαση του Ν.Σ. Τρικάλων το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου 2009.
Από την πλευρά της η «Αυτοδιοικητική Ενότητα», δια του συντονιστή της Ευάγγελου Αγγελάκη, δεν αποδείχθηκε τον «ρόλο» του εισηγητή του θέματος, αφού στο σχετικό φάκελο «δεν υπήρχε κανένα παραστατικό».
Η πλειοψηφία, δια του Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη, υποστήριξε πως όλα τα παραστατικά είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, αλλά όμως η ίδια δεν πρόκειται να τα δώσει στην δημοσιότητα αφού κάτι τέτοιο δεν είναι σύννομο. Ας τα δημοσιοποιήσουν άλλοι, είπε ο κ. Νομάρχης και προέτρεψε τον κ. Αγγελάκη εάν έχει στοιχεία για παράνομες ενέργειες να προσφύγει στον εισαγγελέα.
«Εσείς να προσφύγετε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και να μας φέρετε…απαλλακτικό» είπε ο κ. Αγγελάκης.
Το θέμα όμως έκλεισε εκεί αφού με πρόταση του Ν.Σ. Γιάννη Σακελλαρίου αποσύρθηκε από την Η.Δ. γιατί «υποβίβαζε η συζήτηση του το κύρος του Ν.Σ». Η υπερψήφιση της ως άνω πρότασης από την πλειοψηφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμβούλων της Α.Ε. οι οποίοι και αποχώρησαν ομαδικά.
Στην συζήτηση πήρε μέρος, εκ μέρους της ΝΑΣ, και ο Ν.Σ. Θύμιος Ζιαννός οποίος τάχθηκε γενικά κατά των χορηγιών θεωρώντας της «σκάνδαλο από μόνες τους».



Επί της Ασκληπιού συνέχισαν την… συνεδρίαση τα μέλη της Α.Ε. μετά την αποχώρηση τους…

ΤΑ… ΜΙΣΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΡΟΥΛΑ ΑΛΕΞΙΟΥ!

Τέτοιες δόξες δεν πρόκειται να ξαναγνωρίσει εύκολα το Εθνικό Στάδιο Τρικάλων! Αυτό που έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στην συναυλία της Χαρούλας Αλεξίου, δεν περιγράφεται. Πάνω από 15.000 Τρικαλινοί έσπευσαν να απολαύσουν και να χειροκροτήσουν την μεγάλη ερμηνεύτρια.
Οι διοργανωτές μάλλον δεν περίμεναν τέτοια προσέλευση και δεν σκέφτηκαν να στήσουν το «πάλκο» στη μέση του γηπέδου, με αποτέλεσμα πολλές χιλιάδες Τρικαλινοί να βλέπουν την … πλάτη της Χαρούλας και των συνεργατών της.
Αυτό όμως δεν πτόησε κανέναν και επί δυόμισι ώρες τα… μισά σχεδόν Τρίκαλα σιγοτραγουδούσαν με την Χαρούλα τις παλιές και νέες επιτυχίες της.
Η συναυλία ήταν μια προσφορά της Ν.Α. Τρικάλων προς τους πολίτες και ήταν ασφαλώς μια κίνηση που επιδοκιμάσθηκε από όλους.









«Φωνάζουν» απ’ το Αστικό ΚΤΕΛ


Συνάντηση με τον Δήμαρχο Φαλώρειας Αντώνη Ντιντή θα επιδιώξουν οι διοικούντες το Αστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων, καθώς όπως λένε «παρατηρούνται σημαντικά προβλήματα στα δρομολόγια της περιοχής». Ο λόγος; Η κατασκευή δυο κόμβων, ενός στο Κεφαλόβρυσο και ενός δευτέρου στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, που δεν επιτρέπουν την ασφαλή και άνετη διέλευση των αστικών λεωφορείων. «Αναγκαζόμαστε σε συνεχείς μανούβρες και αυτό μπορεί να γίνει σε ορισμένες περιπτώσεις επικίνδυνο για όλους μας» λένε οι οδηγοί οι οποίοι ευελπιστούν σε κατανόηση και καλή συνεργασία από τον Δήμαρχο…
A.B.

Εμείς τι κάνουμε;…

















Ένα ολόκληρο «πολιτιστικό καλοκαίρι» με… υψηλές αφίξεις αστέρων του ελληνικού πενταγράμμου και θεάτρου στήθηκε και φέτος στην Ξάνθη με αφορμή τις εκδηλώσεις για την «παλιά πόλη». Μια «παλιά πόλη» που… απέχει πολύ από το δικό μας Βαρούσι, αλλά ωστόσο και χάρη στις προσπάθειες της εκεί Δημοτικής Αρχής προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.
Δυστυχώς η δικιά μας Δημοτική Αρχή περί… άλλων τυρβάζει! Που καιρός για προβολή του Βαρουσίου; Πάλι καλά που υπήρξαν φιλότιμες ιδιωτικές προσπάθειες ή το σίριαλ «Βέρα στο δεξί», γιατί αν περιμέναμε απ’ τους δικούς μας…
Α.Β.

Στον Παπανδρέου ο Αγγελάκης

Στα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, επί της οδού Ιπποκράτους, στην Αθήνα βρέθηκε την Τετάρτη ο Βαγγέλης Αγγελάκης, με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου της ΓΣΕΒΕΕ. Η διοίκηση του συνδικαλιστικού οργάνου των εμπόρων και των βιοτεχνών είχε συνάντηση με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Γιώργο Παπανδρέου στον οποίο και εξέθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες και τις δύσκολες προοπτικές ενόψει χειμώνα. Ο Γ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε να καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, από το βήμα της ΔΕΘ για τους ελεύθερους επαγγελματίες τονίζοντας πως «οφείλουμε να στηρίξουμε τους μικρομεσαίους, την ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας». Στο περιθώριο της συνάντησης Γ. Παπανδρέου και Β. Αγγελάκης είχαν την ευκαιρία να τα πουν τετ α τετ για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, καθώς και για το κλίμα που διαμορφώνεται σε επίπεδο Νομού Τρικάλων, για το ΠΑΣΟΚ…
A.B.

Έντονος διάλογος Παντέρα-Γιαννούλα…

Εν τω… μέσω της Ασκληπιού τα είπαν ένα απόβραδο ο Δήμαρχος Πινδαίων Απόστολος Παντέρας και ο Πρόεδρος του ΑΣΤ 2000 Γιώργος Γιαννούλας. Οι δυο τους ανήκουν σε «αντίπαλα στρατόπεδα» καθώς ο εκ Μεσοχώρας καταγόμενος Γ. Γιαννούλας αντιδρά σφόδρα στην λειτουργία του φράγματος στην περιοχή και μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε μέσα στην χρονιά την ομάδα του, τον ΑΣΤ 2000, να φορά φανέλες που θα αναγράφουν «όχι στην εκτροπή του Αχελώου»!... Ο Δήμαρχος, ματαίως, προσπαθούσε να πείσει τον Γιαννούλα για τα οφέλη που θα προκύψουν για την περιοχή εφόσον προχωρήσει και ολοκληρωθεί το έργο… Που ξέρετε; Ίσως με χρόνια και καιρούς να… «εκτραπεί και ο Αχελώος»…
Α.Β.