Δευτέρα 31 Αυγούστου 2009

Απίστευτη τραγωδία συγκλονίζει την Πύλη

(54χρονος σκοτώθηκε, μπροστά στα μάτια των 2 κοριτσιών του και της γυναικάς του, πέφτοντας από απροσεξία σε χαράδρα 30 μέτρων)

Τραγικό τέλος βρήκε τα ξημερώματα της Δευτέρας ένας 54χρονος οικογενειάρχης από την Πύλη Τρικάλων, ο Ιωάννης Σωτ. Σουφλιάς, που διατηρούσε τα τελευταία χρόνια το γνωστό αναψυκτήριο «ΤΟ ΧΑΝΙ ΤΟΥ ΣΟΥΦΛΙΑ», στην Πόρτα Παναγιά.
Ο άτυχος επαγγελματίας είχε μεταβεί το βράδυ της Κυριακής στο γνωστό εξοχικό κέντρο «ΑΝΑΒΡΥΣΟΥΛΑ», στον δρόμο Πύλης – Ελάτης για να παραβρεθεί στο γάμο της κόρης ενός φίλου του, επίσης από την Πύλη.
Περίπου στις 3 τα ξημερώματα ο Ιωάννης Σωτ. Σουφλιάς έφυγε από το γάμο μαζί με τις δύο από τις τρεις κόρες του για να επιστρέψει στο σπίτι του στην Πύλη, ενώ πίσω ακολουθούσε η γυναίκα του με το δικό της Ι.Χ.. Μόλις εβδομήντα μέτρα μετά «έσκασε» το μπροστινό λάστιχο του Ι.Χ. του και σταματώντας στην άκρη του δρόμου κατέβηκε για να το αλλάξει. Λόγω του σκότους δεν πρόσεξε πως στο σημείο εκείνο άρχιζε μία μικρή χαράδρα (τριάντα περίπου μέτρων) στην οποία και κατέπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Έντρομες οι κόρες και η γυναίκα του ειδοποίησαν περαστικούς για το συμβάν, κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον άτυχο 54χρονο στο Κ.Υ. Πύλης όπου και εξέπνευσε.
Το τραγικό νέο μεταδόθηκε σαν αστραπή στην μικρή κοινωνία της Πύλης συγκλονίζοντας την.
Η κηδεία του τόσου αδικοχαμένου Ιωάννη Σουφλιά θα γίνει στην Πύλη σήμερα Δευτέρα 31/08/09 στις 6μ.μ.

(Από dialogosnews.blogspot.com)