Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

Δίχασε το Ν.Σ. το θέμα της χορηγίας της Cosmote

Δεν «έκλεισε» το θέμα της χορηγίας της cosmote, ούτε και μετά τη συνεδρίαση του Ν.Σ. Τρικάλων το μεσημέρι της Πέμπτης 27 Αυγούστου 2009.
Από την πλευρά της η «Αυτοδιοικητική Ενότητα», δια του συντονιστή της Ευάγγελου Αγγελάκη, δεν αποδείχθηκε τον «ρόλο» του εισηγητή του θέματος, αφού στο σχετικό φάκελο «δεν υπήρχε κανένα παραστατικό».
Η πλειοψηφία, δια του Νομάρχη Ηλία Βλαχογιάννη, υποστήριξε πως όλα τα παραστατικά είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, αλλά όμως η ίδια δεν πρόκειται να τα δώσει στην δημοσιότητα αφού κάτι τέτοιο δεν είναι σύννομο. Ας τα δημοσιοποιήσουν άλλοι, είπε ο κ. Νομάρχης και προέτρεψε τον κ. Αγγελάκη εάν έχει στοιχεία για παράνομες ενέργειες να προσφύγει στον εισαγγελέα.
«Εσείς να προσφύγετε στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα και να μας φέρετε…απαλλακτικό» είπε ο κ. Αγγελάκης.
Το θέμα όμως έκλεισε εκεί αφού με πρόταση του Ν.Σ. Γιάννη Σακελλαρίου αποσύρθηκε από την Η.Δ. γιατί «υποβίβαζε η συζήτηση του το κύρος του Ν.Σ». Η υπερψήφιση της ως άνω πρότασης από την πλειοψηφία προκάλεσε την έντονη αντίδραση των συμβούλων της Α.Ε. οι οποίοι και αποχώρησαν ομαδικά.
Στην συζήτηση πήρε μέρος, εκ μέρους της ΝΑΣ, και ο Ν.Σ. Θύμιος Ζιαννός οποίος τάχθηκε γενικά κατά των χορηγιών θεωρώντας της «σκάνδαλο από μόνες τους».



Επί της Ασκληπιού συνέχισαν την… συνεδρίαση τα μέλη της Α.Ε. μετά την αποχώρηση τους…