Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!

Σε μία από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις της τελευταίας δεκαετίας του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα μίλησε το βράδυ της Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου ο γραμματέας της Κ.Ε. του κινήματος και επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Γιάννης Ραγκούσης.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ προλόγισε ο γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ Αχιλλέας Μανούρας ο οποίος απευθυνόμενος στο ενθουσιώδες πλήθος που ήταν «απλωμένο» τόσο προς την οδό Ασκληπιού, όσο και προς την οδό Απόλλωνος, όπου και το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων, εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση κατά της κυβέρνησης, αλλά και της τοπικής Ν.Δ. κατηγορώντας την για ρουσφετολογικό όργιο στην προσπάθεια της «να περισώσει ότι σώζεται».

Ο κ. Ραγκούσης στην ομιλία του τόνισε κυρίως πως σήμερα όλοι οι Έλληνες νοιώθουν πως η Ν.Δ. επί πεντέμισυ χρόνια κυβέρνησε άδικα για τον απλό πολίτη και φρόντισε μόνο τα μεγάλα συμφέροντα.

Εκείνο όμως που «ράγισε οριστικά το γυαλί» ήταν η αποκάλυψη της εκτεταμένης διαφθοράς, η οποία όχι μόνο ενόχλησε τον λαό αλλά και τον έβλαψε ουσιαστικά.

Τόνισε δε πως το ΠΑΣΟΚ και προσωπικά ο Γιώργος Παπανδρέου «που δεν χρωστάνε τίποτα στα μεγάλα συμφέροντα» είναι αποφασισμένοι να κυβερνήσουν με κανόνες δικαίου και ηθικής.

Αφού ο κ. Ραγκούσης παρουσίασε το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ κατέληξε καλώντας τους Τρικαλινούς να δώσουν δυναμικό «παρών» και την Κυριακή στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στη Λάρισα.

Η πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ Τρικάλων ολοκληρώθηκε μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και με όλους τους υποψήφιους βουλευτές να ανεβαίνουν στην εξέδρα δίπλα στον Γιάννη Ραγκούση και τον Αχιλλέα Μανούρα και να αποθεώνονται από τους οπαδούς και τους φίλους του Κινήματος. Αξίζει επίσης να αναφερθεί η μαζική και μαχητική παρουσία της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ που έδινε ιδιαίτερο τόνο στην συγκέντρωση.