Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ΝΙΤΣΑ ΚΑΤΑΒΟΥΤΑ –ΚΑΤΣΙΚΗ: Όλα είναι ανοιχτά. Κάνω διάφορες σκέψεις… (Δεν διέψευσε την πιθανότητα μεταπήδησης της στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση)


Η πρώην αντιδήμαρχος (και από τα ισχυρά «χαρτιά» του Μιχάλη Ταμήλουστις προηγούμενες εκλογές) κ. Νίτσα Καταβούτα – Κατσίκη σε δηλώσεις της (στον Κώστα Παπαγεωργίου – Ράδιο Ζυγός) δεν διέψευσε το σημερινό δημοσιεύμα του «διαλόγου», σύμφωνα με το οποίο σκέφτεται σοβαρά στις προσεχείς εκλογές να μην είναι ξανά υποψήφια με τον Μιχάλη Ταμήλο και πως μάλλον θα μεταπηδήσει στην Ν.Α. και στον συνδυασμό του Ηλία Βλαχογιάννη.
Συγκεκριμένα δήλωσε : «Δεν είμαι καθόλου κατηγορηματική σε τίποτα. Είναι γεγονός ότι γίνονται διάφορες προτάσεις. Όπως όλος ο κόσμος έτσι και εγώ κάνω διάφορες σκέψεις. Θα δείξει…Είναι νωρίς ακόμη, όλα είναι ανοιχτά».
Επιβεβαίωσε δε και τις πληροφορίες του «διαλόγου» για τα δείπνα στην Ελάτη, για τα οποία είπε πως άλλα ήταν μόνο με φίλους και άλλα με πολιτικούς.
Πάντως… κερδισμένος της υπόθεσης βγήκε ο συνάδελφος Κώστας Παπαγεωργίου ο οποίος εξασφάλισε πρόσκληση σε ένα από τα προσεχή δείπνα της κ. Νίτσας η οποία δήλωσε και καλή μαγείρισσα!